Rendeléssel, fizetéssel kapcsolatos információk


Rendeléssel, fizetéssel kapcsolatos információk

A Genezis Webáruház-on keresztül a regisztrált Ügyfelek a csoportokba, alcsoportokba sorolt termékekre megrendelést adhatnak le, a jelzett minimum és maximum mennyiségek között. A megrendelt mennyiséget mindig az adott mértékegységben (pl. kilogramm/liter/tonna) kell megadni. A megrendelt mennyiség csak a csomagolási egység mértéke vagy annak többszöröse lehet, a csomagolási egység megbontására nincs lehetőség.

Az Ügyfél a kiválasztott terméket a „Kosárba rakás” menüpontra történő kattintással tudja a virtuális kosarába helyezni. A fejlécben lévő „Kosár” ikonra kattintva bármikor ellenőrizhető a kosár tartalma, lehetőség van egyes tételek törlésére, a megvásárolni kívánt mennyiségek módosítására.

Ezután a pénztár oldalon tudja leadni rendelését. 

A rendelés leadása után egy email-ben fogjuk tájékoztatni a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról. Minden rendelést csak átutalás formájában lehet kiegyenlíteni.

A számla teljes összegének kiegyenlítése után történhet a termék(ek) kiszállítása a megadott címekre.

 

Szállítással kapcsolatos információk

  • A termék leszállítása / kiszolgáltatása az Ügyfél által a megrendelésben megadott szállítási címre történik meg, a kamion átirányítása más címre nem lehetséges.
  • Az ár nem tartalmazza a kirakodás költségét, illetve a kirakodáshoz szükséges rakódóeszköz / targonca biztosítása az Ügyfél kötelezettsége.
  • A termék kiszolgáltatása során, amennyiben a lerakodáshoz szükséges feltételek nem állnak rendelkezésre, vagy a Ügyfél érdekkörében felmerült más ok miatt a lerakás 2 (két) órán belül nem kezdhető meg, a 2 (két) órát meghaladó várakozási időre az Szolgáltató 4500,-Ft/óra várakozási díjat számíthat fel.
  • A Ügyfél Big-bag zsákok emeléséhez kizárólag az erre a célra kifejlesztett (un. big-bag adapter) eszközt használhatja a termék sérülésének elkerülése végett. Targonca villával és egyéb más emelőeszközzel tilos mozgatni a big-bag zsákokat.
  • Palettás terméknél az ár tartalmazza az egyutas paletta árát is.
  • IBC-s kiszerelésű termékeknél az ár tartalmazza az IBC árát is.
  • Az Ügyfél köteles betartani a Szolgáltató által a www.genezispartner.hu weboldalon közzétett „Raktározási és Tárolási Előírások Genezis műtrágyákhoz” megnevezésű dokumentumban foglalt előírásokat.

 

Termék reklamáció bejelentése

A termék átvételekor észlelt mennyiségi vagy minőségi kifogást a Reklamációs bejelentő nyomtatványon az ügyfélszolgálati e-mail címre kérjük bejelenteni.

(Reklamációs nyomtatvány )

Email: webaruhaz@genezispartner.hu